Comments 51

Пълни боклуци измамници Минерда треид вие сте за затвора боклуци долни нештастни

Най некоректната фирма МИНЕДРА ТРЕЙД ЕООД поръчах камера от тях на26.04.21 и доста време не пристигна звънях им многократно но не си вдигат телефона или е изключен.днес 32 дни по-късно 28.05.21 получавам съобщение от еконт че ми е пристигнала пратка от тях,при опит да им звънна телефона пак изключен

Присъединявам се към това мнение. МИНЕДРА ТРЕЙД се оказа напълно неадекватна фирма, не си вдигат телефоните, не ми издадоха фактура, по едно време, след една седмица писане на имейли, един човек, който говори на ужасен диалект ми върна обаждане. Не съм сигурна дали ме разбра какво искам, но обеща да ми изпрати фактурата на имейла и отново ни вест ни вест ни кост.

За съжаление попадам в една от горните ситуации – поръчка на 21.07., „предадена на куриер“ същия ден. 5 дни по-късно няма доставка…телефони на МИНЕРДА – изключени, мейл с въпрос – неотговорен. ЕМАГ – обичайното прехвърляне на отговорност: питали сме, да чакаме 2 дни (?!) от „търговеца, отговорен за доставчика“ за отговор какво се случва. Не могат да върнат парите, защото има издадена фактура от МИНЕРДА (?!), а и – познайте – чакаме „търговеца, отговорен за доставчика“ да каже какво се случва. В общи линии – ЕМАГ защитава „доверените си партньори“, клиентите – да чакат. Е, мойто доверие го нямате, ще си попиша в Комисията за защита на потребителите.

LEVER MAX и те за измамници!!! не купувай те от тях

МИНЕДРА ТРЕЙД абсолютно некоректни – получих уред, който още с отварянето не работеше. Телефоните им са изключени, на написания от мен мейл не отговори никой. ЕМАГ отказаха да публикуват коментара, с който исках да предупредя останалите потребители да не поръчват от тази фирма защото „не се отнасял пряко към качествата на закупения продукт“.

MINEDRA TRADE са пълни моженници.
Подадох заявка към емаг за връщане на продукт и в продължение на повече от месец се бавят за въстановяване на сумата.

Оправдават се че не знаели за моята заявка за връщане на продукт и че кога съм го пратил. Най странното е че тази информация е описана в емаг системата. Пълно безхаберие и некомпетентност.

Никога повече няма да поръчвам от тези измамници!

СТРАШНИ ИЗМАМНИЦИ. ЗАКУПИХ СИ СОЛАРНА ЛАМПА, КОЯТО РАБОТИ ТОЧНО 1 ДЕН И СПРЯ. ВЪРНАХ Я ЗА РЕМОНТ И СЛЕД МЕСЕЦ НИТО ЛАМПА НИТО ПАРИ. ПРЕПОРЪЧВАМ И ХИМИКАЛ ДА НЕ ВЗЕМАТЕ ОТ ТЯХ!!!!!!!! НЕЗНАМ КАК НЕ СА ГИ ЗАТВОРИЛИ ДО СЕГА… КОРОНА ВИРУС ДА ГИ ХВАНЕ

Поръчах чрез Емаг платформата продукт от Минедра трейд, който беше наличен в средата на Ноември т. г. И до ден днешен нищо, въпреки че в статуса е посочено, че съм го получил на следващия ден.
ЕМаг отказват ангажимент.
Продуктът продължава да се предлага он Минедра, но вече на двойна цена и отново е посочено ‘в наличност’.
Направих си труда да ги посетя на посочения адрес в платформата и въобще не се изненадах, когато от съседни офиси споделиха, че са напуснали преди около 3 години.
Пазарувал съм от Емаг и до сега не съм имал проблеми, но сега си задавам въпроса:
Ако такива измамници са Ви доверени партньори, какво смятат, че започваме да си мислим за тях – собствениците на платформата.

Абсолютно некоректен търговец – MD Smart
Изпратиха ми прахосмукачка, която изобщо не е това, което съм поръчал. Накараха ме да изпратя снимки и после ме отсвириха. От eMag нещо също не помагат.
В bg-mamma е пълно с оплаквания от тези нагли търговци от Шумен, но за жалост късно ги прочетох.

МД СМАРТ са уникални мошенници незнам как не фигурират в този списък

Минедра продават в Емаг са мошенници и аз потвърждавам. Уведомих и служители на Емаг, но няма резултат. Помислете преди да купите от тях. Получих употребявана дефектна стока.

Внимавайте с тях, има много оплаквания

И аз искам да изкажа възмущението си от Минедра трейд ЕООД. Поръчах масажор, който работи точно 20 секунди, след което изгоря. Вече един месец се опитвам да се свържа с тях – без никакъв резултат. Звъня на телефона, който постоянно е зает, пиша имейли, SMS… никакъв резултат. Може би платформата Emag.bg трябва да проучва по-добре партньорите си.

Внимавайте с тях, има много оплаквания

Съгласна съм, че турци от Шумен от MD SMART са уникални мошеници. Поръчах стъкло за мобилен телефон за 18 лв, а получих… евтино предпазно фолио, което струва стотинки! Добре, че изгубих малки пари. Разбира се, никой нито вдига слушалка, нито отговаря на писма. А emag няма да защитава права на купувачи, защото собственици на торговска платформа са румънци. Пука им. Какъво искате от наши и румънски цигани?

Потвърждавам, че Левър Макс са некоректни търговци. От тях поръчах Летяща кукла за Коледен подарък, която така и не получих работеща. Когато се опитах да направя рекламация, никой не отговори на предоставеия телефон и имейл. След като писах и два пъти на ЕМАГ, получих отговор от Левър Макс, че рекламацията е извън 14 дневния срок и единствено могат да поправят или заменят продукта. Замяната беше отново след 12 дни с неработеща Тествана от тях кукла, която се разглоби след като се удари в стената. Техния коментар беше, че съм я увредила при неправилно зареждане и вече не подлежи на замяна. И били направили куп компромиси да ми заменят неработещата кукла! Най-странното е, че ЕМАГ продължава да работи с тези некоректни търговци и никъде не излиза информация, че те са такива при правене на покупка. И от двете кукли липсваха части, освен това доставката е без фактура, гаранция и инструкции. Повече няма да поръчвам от ЕМАГ и така наречените им Доверени доставчици, които те не гарантират по никакъв начин.

Не е само тази фирма мошеническа. Ф Трейд 07 ЕООД от Русе, бул Тутракан 41 е същата. Купих онлайн от тях 2 чифта очила с настройване на диоптрите на цената на 1 чифт. Познайте… правят всичко още по-замъглено. Искам да ги върна, телефона не е валиден, намерих друг-не вдигат. Няма имейл… в КЗП имат проблем с онлайн жалбата и не можах да се оплача там…

ZAKITO SP. Z O.O.
получавам пратка със съвсем различна стока от платена от мен. Отговарят ми, че е станала грешка и другата стока вече я няма. Пълни лъжи и начин да разиграват хората. Да не говорим, че сайта на емаг не мога да намеря стока предлагана от въпросната фирма. Не знам дали въпросният сайт не носи отговорност за тази некоректност.

Ужас, това като гледам е полска фирма. Дали може да се връща не знам. Емага винаги се оправдават с търговеца. Лапат си комисионната и не им дреме за крайния клиент.

Не само ми изпратиха грешния продукт, ами и един месец се ослушват и не ми връщат парите. Не че бяха много де, 20 и няколко лева, явно те обаче имат по-голяма нужда от тях ?

Минедра Трейд ми осигуриха пиенето на една студена вода за 138лв. чрез две неработещи камери. Смешниците от Емаг се ослушват като лисугери и мълчат след всеки мой мейл. Минедрата пък не си взимат върнатата стока – почти не вярвам от КЗП да се задействат, Емаг им дреме,че губят пореден клиент. Пълно фиаско.

И аз изядох дървото с тях с едни 200лв. За тях няма КПЗ – МПЗ. Всичко е мафия.
Жалкото е, че хората продължават да се лъжат с тях. Вече преди да поръчам проверявам фирмата в нета. Така трябва всеки да прави.

Тия пълни мошеници от Минедра Трейд ми осигуриха пиенето на една студена вода за 138лв. чрез две неработещи камери. Смешниците от Емаг се ослушват като лисугери и мълчат след всеки мой мейл. Минедрата пък не си взимат върнатата стока – почти не вярвам от КЗП да се задействат, Емаг им дреме,че губят пореден клиент. Пълно фиаско.

И аз изядох дървото с тях с едни 200лв. За тях няма КПЗ – МПЗ. Всичко е мафия.
Жалкото е, че хората продължават да се лъжат с тях. Вече преди да поръчам проверявам фирмата в нета. Така трябва всеки да прави.

Емаг ме измамиха защото поръчах маратонки за племенницата но и бяха малки и ги върнах. Върнаха ми парите под формата на валчер и поръчах отново един номер по големи. След седмица без реакция ги попитах защо не изпалняват платена поръчка но те нямаха конкретен отговор. Отказах поръчката и си поиска парите със много имеили и обаждания до тях но те не ми връщат парите и по важното детето е без маратонки а парите ги даде бабата :х

Благодаря за коментарите Ви! Размислих, дали да си купя от МТ парочистачка.

Минедра Трейд и мен изработиха с една камера която върнах на третия ден с механичен дефект и четвърти месец я чакам

LEVER MAX,поръчах чрез Емаг от тях и получих неработеща играчка Мини дрон, Ръчно управление, Със Сензор, 360 градуса завъртане, Код на продукта: 6416
върнах на Емаг ,не исках замяна,играчката е пълен боклук,те ми изпратиха нова,пак я върнах веднага по куриера,без да я отварям и накрая ми заявиха,че съм върнал продукта в недобро състояние и не възтановиха сумата,нито имам подарък,крайно разочароващо и така Е маг ме изгубиха като клиент завинаги!

Кога ли ще разберете ,че не самите търговци са мошеници,
А самият емаг, набира проблемни търговци, обира им парите, след което ги праща да пият те и клиентите им една студена вода 😉

Това продължава даже дълго и се чудя кога ли някоя институция ще се сети че трябва да се включи 🙂

Предложение за некоректен търговец: PIGUS https://www.emag.bg/piguslah/13943/v
опитвам да си върна поръчано от тях, телефона им е невалиден, не отговарят на имейл.
Нямам гаранция, че ако върна продукта, ще си получа парите обратно…, компанията се намира в Литва, доставката до там е скъпа

С румънските търговци е същата работа – няма връщане.
Ако не работи пиеш една студена вода и внимаваш.
Аз винаги гледам да купувам от проверени търговци в Емаг.
Първо звъниш, ако са коректни вдигат и си задаваш въпросите и след това поръчваш. Ако никой не ти вдига познай кво ще стане ако връщаш – пак номера с студената вода.

И ние си изпатихме от румънци – Sunhoa
https://www.emag.bg/snhefz/111786/v?ref=see_vendor_page
Поръчахме продукт, който се предлагаше и от български доставчик, но 2-3 лв. по скъпо.
Пристигна нещо подобно на посоченото в обявата дето за нищо не става. Оказа се, че няма връщане.
Такова било с външните търговци от другите страни. Връщаш за твоя сметка ако искаш – 20 лв е доставката до адреса за връщане и ако не го вземат гориш с 40лв., колкото беше цената на стоката.
За румънците няма КЗП или МЗП.
Духаш супата и това е!!!

ЧАСТ ОТ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СЪПОРТА И МЕНИДЖЪРИТЕ В ЕМАГ. АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ИЛИ ЗАБАВЕНА ПОРЪЧКА.
0878307966
0878306957
0878306953
0878306914
0878306950
0878307558
0878307127
0878307837
0878307913
0878307241
0878307914
ПОТЪРСЕТЕ ГИ!

ЧАСТ ОТ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СЪПОРТА И МЕНИДЖЪРИТЕ В ЕМАГ. АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ИЛИ ЗАБАВЕНА ПОРЪЧКА. ПОТЪРСЕТЕ ГИ!

0876654948
0878645355
0879969746
0879984808
0876012477
0879250908
0879449695
0878892299
0879442287
0878492154
0876342089
0877677526
0878406958
0878406955
0878406930
0878406947

Минедра Трейд ЕООД, се върна в Emag, под новото име: БРАДЪР ТРЕЙД

Адрес: гр.Перник, ул. Средец 1А, 2300

ЕИК: 206967208

IBAN: BG96UNCR70001524896251

Банка: УниКредит Булбанк АД

Телефонен номер: +359896838700

Това беше преди търговец под името Мултишоп ЕООД.

Освен факта, че и двете компании бяха премахнати от EMAG, те одобряват да бъдат върнати обратно и продължават да мамят клиентите.

Полезно!
Благодаря за инфото!
Като им разгледах продуктите и видях, че са те със сигурност. Същите боклуци със същите снимки. Само фирмата сменят.
Що народ изгоряхме с тия!!!

Здравейте, не вярваме че това е същия търговец, с MINEDRA изстрадах с няколко пръчки, които бяха не работещи, нямаше никаква връзка с тях, както на тел. така и на имейл. Преди месец направих поръчка от БРАДЪР, дори ме потърсиха по телефона, за да потвърдя адреса, а и продукта го получих веднага на следващия ден,

Благодаря за телефоните,
че много трудно се влиза във връзка с емаг тези дни , по лесно ми е да се видя сигурно със служител на амазон от колкото да видя некой от тея духове измамници

МД СМАРТ ЕООД .ШУМЕН. АБСОЛЮТНО НЕКОРЕКТНИ.
Крият се зад емаг .Служител на емаг ми съдейства за връщане на тел.батерия
понеже съм просрочил срока за връщане през емаг платформата.
Грешка било,трябвало да се свържа директно с горепосочената фирма.
Добре въпреки това ми изпращат email
че мога да върна продукта в определен срок .Да ама не .Първо плащане 26лв.с доставка, връщане до адрес за моя сметка
8.40лв.. и после ми е връщат отново за моя
сметка 5.80лв.,и честито.
Пак съм горд собственик на батерията.
Само, че на друга цена.
ДА ПРИПОМНЯ-МД СМАРТ ЕООД. ШУМЕН
ВНИМАНИЕ! ЕМАГ. БГ

LEVER MAX
Поръчах си светеща лупа която нямаше нищо общо с това което получих.
1. Увеличението не е 5х както е в описанието. Даже не знам дали е 2х.
2. НЯМА скоба за закрепване на маса както е показано на снимките.
3. НЯМА USB интерфейс за захранване както е в описанието и на снумките.
4. НЕ Е LED. Подсветката е някаква луменисцентна лампа.
5. НЯМА метод на димиране.

Без да съм я ползвал я върнах в 14 дневният срок като е по закон като предварително им се обадих. Много трудно намерих телефон на който да ми вдигнат. Обикновенно дава свободно и така до безкрай.
След като я върнах, отговор никакъв. Отново не си вдигат телефоните и не отговарят на емайлите.
Абсолютни измамници.

MD SMART are scammers. They send cheaper products and then refuse the return.
I’ve lost 80 levs on phone covers this way.

Потвърждавам, че MD SMART са пълни измамници. Не поръчвайте никога от тях. Аз по най-глупавия начин, като платих с карта предварително и никога не си получих стоката. Само смениха статуса на изпратена на куриер, за да не мога да натисна анулиране и да си взема парите обратно и повече този статус никога не се промени. Говорих със съпорта на ЕМАГ и те ми дадоха товарителница. Отварям товарителницата, а тя е създадена на 29 август. Моята поръчка е от 27 септември, почти месец по-късно. Явно имат 1 товарителница, която слагат веднага щом някой плати или направи поръчка, за да не може да си анулира поръчката и после чакаш. ИЗМАМНИЦИ! Не поръчвайте.

Измамена от Electro Bulgaria. Единствената опция за плащане беше с карта на момента а пратка така и не получих.

Electro Bulgaria май не са от България!!!

ul. RYBITWY, nr 22, lok. 230, Krakow, Krakow, 30-722

Пуснаха румънците и поляците и сега ще падне голямото набутване на боклуци!!!

Преди да поръчате проверете фирмата и гледайте да е от България.
Поне аз така правя, пиша името в гуглето и там излиза всичко.
Ако има телефон звъниш да питаш.
Ако има фирмен сайт, това е показател, че поне не е фирма еднодневка.

Толкова е просто, но повечето клиенти гледат цената, да спестят 2-3, 5-6 лева и като ги обуе някой измамник ревът, като на умряло.

Некоректна информация, анулирни доставки – не можете да разчитате на Mobilab Creations !

Ето и данните на MOBILAB CREATIONS – румънска фирма, внимавайте!
MOBILAB CREATIONS S.R.L.
Фирма: MOBILAB CREATIONS S.R.L.
Адрес: STR. NICOLAE JIGA,NR.52,AP.3, Oradea, Bihor, 410013
ЕИК: 41288785
IBAN: RO88BTRLRONCRT0506049401
Банка: BANCA TRANSILVANIA S.A.
Телефонен номер: +40743678616
Поддържа: Намерете отговори в eMAG Help
Статут: Търговец

Здравейте, ето и мойте резултати от http://www.emag.bg.
На 22 декември 2023 поръчах
Поставка за кола за предно стъкло FENiX® FLY Holder, За таблети 7-10.1″, Черна 12,00 лв
и о чудо на 29 декември 2023
Поставка за кола JYL Air за мобилен телефон, Универсална, 360 градуса, бяла 4,80 лв.
След лутане из сайта и писане с чат ботове, изпратих запитване на което ще чакам. Виждам освен да вземат пари за продукти който не съм желал, ми губят и времето. Стойноста на продукта е малка, и за мен е важно съвсем друго. Загубиха ме като клиент. Надявам се повече хора да вземат от моята загуба.

Потвърждавам, че MD SMART са пълни измамници.

Абсолютно некоректен търговец – MD Smart.Порчах Безжично зарядно за кола Urban Style X12 Staryon®, 15W Qi бързо зареждане, въртене на 360 градуса, поддържаща функция, универсална съвместимост с цена52,80 лв.
Изпратиха ми hoco HW4 Journey Wireless Fast Charging Air Outlet Car Holder(Black) , коeто изобщо не е това, което съм поръчал с цена от €6.56

Огромен МИНУС и от мен за тези дебили и измамници – MD Smart!!! Не спазват срокове, не ги интересуват анулации и връщания на поръчки. А имах нещастието да платя предварително и да пусна поръчка с доставка до родителите ми, като подарък. 3 пъти сменяха срок за доставка. Анулирах поръчка. На 5ия ден от анулирането – вместо пари по сметката – видях че са я изпратили и е в куриер. Водя някакви безумни разговори със съпорта на емаг, с крайно неадекватни отговори от тяхна страна, които общо взето ме мотаят и ме карат да чакам още (сякаш е малко чакането ми до сега?).
Абсолютни тъпанари и схемаджии! И съм убедена, че ЕМАГ са наясно с това, но не правят нищо по въпроса.
Пускам жалба към КЗП в момента.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *