Comments 15

Поръчах от емаг продукт, който беше доставен от въпросната фирма LEVER MAX. Първо не отговаряше на снимките и описанието, второ беше ниско качество и за капак тръгнаха да ми обясняват, че обявата не била тяхна и т.н. Измамници!!!

Поръчах WiFi NVR с 4 камери. Качеството много зле. Не работи NVR-a. Никой не отговаря на телефоните. ИЗМАМНИЦИ

Ако отворите сайта на Левър макс и решите да позвъните на телефона даден за контакт, още в момента, в който цъкнете на него ясно се вижда, че телефонния номер се променя от 0896313132 на +359876666590. И съответно като им звъннете вдига друга фирма, която твърди, че са Shopche.com.
Съответно аз търсех конкретен артикул и втория сайт го предлагаха, но на по-висока цена. Пълни измамници са и двата сайта явно….

Реших да поръчам продукт от сайта на Levermax, но каква изненада, на телефонния им номер в сайта вдига фирма Shopche.com. (0896313132 прехвърля към +359876666590)
Съответно се ядосват, казват, че е грешка и затварят с думите няма левърмакс при нас. При последващи позвънявания все още е грешка… Продуктите им са идентични и ако потребителя не разбере, че разговаря с другия сайт и си поръча ще остане изненадан, защото са на различни цени нещата. Пълни измамници са и двата сайта!

Здравейте! Искам да ви препоръчам да не си купувате техника от магазин Lever Max, изключително некоректни и груби са. Поръчах си електрическа четка Revlon RVDR5222E, доставиха ми съвсем друг и стар модел за същата сума, тъй като не са имали наличен модела, който аз искам. Без дори да ме попитат бих ли искала смяна. Когато го върнах, не ми възстановиха пълната сума и се наложи да плащам такса наложен платеж и транспортни разходи за нещо, което е сгрешено от тяхна страна. Когато поисках информация защо не ми е възстановена сумата за транспорт ми казаха да съм се оправяла с Еконт и ми затвориха телефона. След това на всеки опит да се свържа отново с тях, ми затваряха. Не се лъжете да купувате от тях! Некоректни са и се надявам други потребители да не бъдат излъгани като мен!

Поръчвам електронна везна до 500гр -00.1 изпращат ми до 2000г-0.1 какво да я правя имам такава.Тия или са много неграмотни или са големи мошеници.

Свържете се с тях на 0896313132
веднага ми смениха сбърнат артикул за тяхна сметка, направих и последваща ппръчка при тях, беше всичко наред даже и отстъпка ми направиха, вероятно са подобрили много качеството и обслужването на клиенти от преди

Продават продукти, които ги нямат налични.Поръчах кухненски робот, а получих блендер. Предложиха ми да си го оставя като за компенсация ми възстановят 90 лв. – разликата в цената на двата продукта е над 200 лв. Отказах им и го върнах за моя сметка,
въпреки че грешката е тяхна, казаха че така им пишело в общите условия ! След като един месец чаках възстановяване на сумата, най-накрая я получих от Емаг, защото им писах и звънях много пъти. С въпросната фирма няма свързване или телефонна е изключен или никой не вдига.

дайте да отидем групово до офиса им и да ги направим луди

НЕКОРЕКТЕН ТЪРГОВЕЦ. ПРЕДЛАГА НЕКАЧЕСТВЕННА СТОКА. БЕЗ УПЪТВНЕ НА БЪЛГАРСКИ, НЯМА ОПЕРАТОР С КОГОТО ДА РАЗГОВАРЯШ. ЕМА – НЕНУЖНО ,НЕПОТРЕБНО И НЕАДЕКВАТНО .
НЕ КУПУВАЙТЕ ЕВТИНИ БОКЛУЦИ ОТ ТОЗИ ТЪРГОВЕЦ, КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА НЕ НАМЕСИ.

Взех си блендер от въпросната фирма през Емаг.бг както всеки един от техните клиенти.

За 3 месеца прекара 2 месеца в техни сервизи поради неизправност и за капак голямата кана се спука при използване за приготвяне на овесени ядки.

Очевидно продуктите им са с изключително ниско качество, но не това е най-лошото. Факта че не отговарят на телефона си говори изключително за тяхната коректност – няма такава.

Съветвам всеки един от недоволните да попълни оплакване в агенцията за защита на потребителя и да получи парите си обратно.

Поръчах си мини вентилаторна печка от Левър макс през страницата на ЕМАГ. Печката не работеше . Започна се една дълга сага. По телефона поискаха клип на неработещата печка. Реакция нямаше след като го направих. По телефона постоянно ме лъжеха,че в понеделник,че в събота (забележете),че в 14 дневен срок и т.н. ще ми върнат парите. Вече месец това не се случва! Сезирах ЕМАГ,откъдето още нямам отговор! Днес вече отправих и жалба към КЗП. Явно тази фирма (ако може да се нарече така) е недокосната от закона! Никога не купувайте от нея! И моля бъдете активни и дано да постигнем нещо! Не Стига,че заплатихме и връщането за един неработещ продукт,ами се циганят и за малката сума за тази печка! Не съм срещал по некоректна фирма!

Поръчах мини печка от така наречената фирма! Печката не работеше и поискаха видео клип на неработещия продукт. След това започва сагата! Ако случайно вдигнат телефон ме увещават,че в понеделник,че в събота(забележете),че в 14 дневен срок и т.н. ще върнат парите. Вече месец не ги връщат! А се и сърдят,че ги обиждам! Сезирах ЕМАГ и нямам отговор. Днес вече пуснах жалба и до КЗП. Изглежда тази „фирма“ е недосегаема от закона! Хора не купувайте от тази фирма и бъдете активни,дано с общи усилия постигнем нещо! При заплатена обратна доставка на неработещ продуктите дори сумата за продукта не ни връщат! Не съм срещал по-некоректна фирма!

Страхотни боклуци.Поръчах ултразвуков уред против гризачи .Първо не ми е изпратен уредът който съм платил и второ отворих устройството вътре има само една лампичка която свети.Страшни МОШЕНИЦИ.

Страхотни боклуци

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *