Comments 45

Продадоха ми дефектна камера за кола.

Върнете я, няма ли гаранция или право на връщане. Тия продават само боклуци. Има много оплаквания от тях.

Добавям още едно негативно мнение. След като получих продукт неотговарящ на подвеждащо описание и характеристики, го върнах по куриер (за моя сметка) в напълно търговски вид с уверението на техен служител, че сумата ще ми бъде възстановена в рамките на 10 работни дни.

По закон срокът на възстановяване е 14 дни от получаването на върнатия продукт, но близо 20 дни по-късно сумата все още не ми е възстановена, и вече няколко дни не отговарят на имейлите, а телефоните им са изключени.

Подадох и жалба към КЗП. Да видим дали ще има ефект.

Поръчах си бойлер с цена 38 лв,чаках 10 дни за доставка и им отказах поръчката.Поръчах от друго място и дойде на следващия ден. След 10 ден бойлер им пристига не на адрес както беше поръчката а в офис на еконт.С цена 38 лв и доставка всичко ми казаха като сума 59лв.Не знам колко са ,,коректни,,но са пълно мене.

Бях измамен от Минедра чрез emag. Вместо многократни, черни, български, четирислойни защитни маски получих еднократни, сивобели, китайски куча марка.

купих две камери от тях. На втората седмица едната спря да работи. Търсих ги няколко пъти – телефона не който са дали в гаранционната карта и в сайта им не – отговаря от 2 седмици

И аз изгорях с камера. Прецака се първата седмица още. Връщане няма, понеже никой не отговаря.

Изключетелни мошеници. Закупих камера от тях , която се свърза с приложението еднократно. От там нататък камерата спря да работи. При неуспешен опит за връщане и неуспешен опит за свързване с 3 техни номера за връзка , всичките са изключени. Реших да се поинтересувам малко за фирмата в интернет пространството и за съжаление останах доста разочарована. Фирмата е с връчен акт от ДАМТН. От там разбирам , че продуктите им не отговарят на изискванията за продажба. Оказва се , че на адресът на регистрация на фирмата , такава фирма няма , както и телефоните за връзка не са актуални. При опит за съдействие от Еmag ми казаха , че не могат нищо да направят по въпроса , тъй като поръчката не била от тях , а от външен търговец , независимо че сайтът е техен. Дано Еmag обърнат по-голямо внимание на такива търговци , за да не губят клиенти.

И аз изгорях с камера. Търсих ги няколко пъти – телефона не който са дали в гаранционната карта и в сайта им не – отговаря от 2 седмици 🙁

Май всички с камери 10-то качество изгаряме.
НА ПРОМОЦИЯ!!! 😀

Закупих камера, която спря да работи на петия час. Два дена правя опити да се свържа с тях,но телефона не се вдига. Като чета коментарите, не мисля да се разправям.

Търсете ги, не се отказвайте

колко да не се отказват ! Аз ги търся вече от месец
през ден им звъня , но не отговарят

Аз ги търсих 2 месеца, но без резултат. Много хора са изгорели от тях. Продават китайски боклуци 10-то качество без гаранция и право на връщане. Вземеш ли – КРАЙ, няма връщане назад. Няма КЗП – МЗП, никой няма да ти помогне.

Аз съм поредната им „риба“! Поръчах 12′ огледало-камера. Изпратиха ми някаква китайска реплика, която няма нищо общо с това, което е написано в описанието на продукта в сайта на емаг. При мен по същия начин телефон не ми вдигат, нито ми връщат обаждане. Днес мисля, да изпратя огледалото обратно към адреса им, въпреки, че не сме осъществили контакт, след това да пиша на емаг и да им дам номера на товарителницата с която връщам продукта към търговеца. Надявам се да си получа парите обратно, иначе ще се окаже, че съм се набутал с 209лв точно преди черния петък 😀

Прави ми впечатление, че повечето търговци вече се обаждат да потвърдиш поръчката. При тези нямаше такова нещо, което ми беше първата сигнална лампичка, че са измамници. Продуктът ми беше доставен от куриерска фирма, но се оказа, че не работи. Два дни им звъня на посочения за рекламации телефон. Като чета отзивите тук, явно няма смисъл да си губя времето с това. Ще ги докладвам през емаг и КЗП.

Днес с куриер ми достави поръчан от мен уред- масажор, който се оказа, че не работи. Зарядните са ползвани (миришат на бакелит) и развалени. На дадените телефони никой не отговаря. Изключително некоректен търговец- измамник!

Супер некоректни. Пратиха ми смесител, който не отговаряше на описанието. Върнах го. Говорих с тях и дотам. Вече месец си чакам парите обратно. И телефоните им дават постоянно заето. ИЗМАМНИЦИ. НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ!!!

Аз изгорях с един статив, не ми изпратиха това което поръчах и не мога да се свържа с тях за да им го върна

И аз изгорях с камера от тях. Затова зачерквам e-mag, щом не знаят какво и от кой продават, толкова.

Поръчах огледало за грим така и не дойде, поне да се бяха извинили!
Изключително некоректни!!!

Поръчвам тример KEMEI KM700B, при отварянето на пратката тримера е на марка ws-t99. След 1 седмица работа тримера спря да функционира.

Не купувайте от тях!!! Поръчах летяща кукла, която, пристигна след 8 дни, разглобена, с липсваща част. Въобще не се зареди, следователно и не полетя??

Здравейте, аз поръчах два масажора от тях. Първо ми пратиха само един и аз го отказах естествено.. После дойдоха и двата, но единия не работи а другия тръгва и спира. И аз като вас им званях писах, нямаше отговот. Направих молба за връщане през Емаг и ми се обадиха от този номер +359 878288102 и ми казаха да пратя продуктите на адр. Офиц Еконт Илиенци 2ра база и телефонен номер 0887330303. Казаха че пари не връщат, било много сложно…. Щели да ги прегледад и да ми пратят други. Сега се чудя дали въобще да ги пращам струва ми се абсолиутна измама цялата ситуация. Никога повече не бих поръчала каквото и да е през Емаг.

Проблема не е в Емаг. Предполагам, че не могат да проверяват всички търговци. Съветвам Ви да проверявате търговеца преди да поръчате или веднага след направената поръчка по телефона. Ако не вдигнат и отговорят на въпросите Ви преди да сте получили поръчката си, забравете за гаранция или връщане. Тези MINEDRA TRADE ги знам, много хора си изпатиха от тях. Предполагам, че плащат дебела комисионна на Емаг и затова продължават да ги държат.

Поръчах вакумен уред за премахване на черни точки, но получих друг модел, а не този, който съм поръчала. На всичкото отгоре, кутията е все едно вече е ползван продукта. Звъня от няколко дни и няма връзка с тях. Некоректни, измамници. Защо Емаг продължава да работи с тях?

Купих си камера от тях която неработи!

Ами върни я!

Тези от Минедра са големи мошенници. Предлагат стоки с различни технически характеристики. Поръчаш нещо, което си избрал и накрая получаваш стока с различни параметри. Посочват телефони, на които никой не отговаря. Така, че да не можете да си върнете скапания им продукт. ЕМАГ сериозно трябва да преразгледат политиката си за лоялност към клиентите. С такива измамници бизнес не се прави. Крайно време е някой от КЗП да им потърси сметка!

Продават фалшиви стоки – слушалки рекламирани като apple, но са китайски и нямат нищо общо с тези в сайта.

Тия са супер неподготвени.Трети ден чакам за доставка и никой не се обажда или изпраща нещо.Бягайте от тях!

ago
REPLY
Тези от Минедра са големи мошенници. Предлагат стоки с различни технически характеристики. Поръчаш нещо, което си избрал и накрая получаваш стока с различни параметри. Посочват телефони, на които никой не отговаря. Така, че да не можете да си върнете скапания им продукт. ЕМАГ сериозно трябва да преразгледат политиката си за лоялност към клиентите. С такива измамници бизнес не се прави

Не ги ли научиха хората вече тия измамници от MINEDRA TRADE
Излъгаха сума ти и народ.

Купих масажираща подложка, която не работеше. Върнах я в указания 14 дневен срок. До днес не са ми върнали парите. НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ!

Купих една лампа която не работеше.Щяха да я сменят -нямаше такава ,друга си избрах и тя липсваше,върнах им лампата с уговорката да ми върнат парите и вече става 20 дни няма нищо .Телефоните не си вдигат имейли им писах -нищо .Крият се като мишки . ЗАТВАРЯЙ – ЗАКРИВАЙ ! ИЗМАМНИЦИ !

Ако сте пазарували от Минедра, но през Емаг – не се отказвайте да си искате правата. Има съвестни хора от съпорта им, Яна Георгали, която оказва огромно съдействие.

Тези са пълни мошеници, купих си масажор сус 6 глави ползвах го всеки ден точно 1 м издържа и спря да работи уж има гаранция. Звънях и вече 3 седмици ме лъжат че ще го подменят накрая попитах ,вие ебавате ли се с мен ще ви разглася в интернет и повече никой да не си купи ваш продукт. А човека насреща ми отговори , ми добре. Сумата която заплатих е 51.00 лв. И вкрайна сметка сега пия студената вода а 2 дни работя за тези пари.Моля ви не си копувайте нищо от тези мошеници.

Измамници мръсни. Никой да не купува от тези боклуци не се лъжете. Ще си дадете парите на вятъра. Но ще им еба майката. Ще пиша до защита на потребителя и така.

Файда няма!
И на арменския поп да пишеш все тая. Има 500 жалби срещу тия, но без резултат. Бачкат си на пълни обороти.

Поръчахме караоке колона от въпросната фирма, която се оказа дефектна. След като се свързахме с тях за ремонт я изпратихме по куриер. Два месеца по-късно не успяваме да се свържем с тях и не успяваме. От ЕМАГ също не успяват да съдействат по никакъв начин. Много грозна история, колоната струваше около 300лв.

Купихме си от тях Нагревател за вода, който за една седмица се развали и им го върнахме по Еконт за тяхна сметка.Казаха ми ,че ще го ремонтират и ако не стане ще ми изпратят нов.Обаче трябваш да приложа ориг. документи за покупката.Това стана на 17.02.2022г. и до ден днешен нищо.Вече не си вдигат и телефоните.Обърнах се към КЗП , но нямам никакви документи и нищо не могат да направят и те.Вече незнам какво мога да направя.

Да, както всички по-горе и аз поръчах от там масажор и смятам да им го изпратя за тяхна сметка (или да го изхвърля, за да не лъжат и други с поне един продукт по-малко). Иначе няма контакт и е ясно, че сме в задънена улица.

И аз с камера. Спря да работи и няма свързване с тях. Голяма греда. Ясно е какви са.

Всички клиенти, които са били измамени от Минедра трейд ЕООД в Emag, могат да се свържат с новия им акаунт в EMAG на името BRADAR TREYD на следния телефон: +359896838700 попитайте за Марчело Божидаров.
Те ще разрешат всички проблеми с гаранцията. Отне ми около месец да ги намеря и да се свържа с тях, но аз работя в офис на Еконт и беше лесно да свържа нещата. Когато се свържете с тях, просто им кажете, че знаете, че са Minedra trade eood и ще информирате Emag за това, те ще ви уредят за секунда, всичко необходимо.

Върнах продукт, но не получих обратно сумата на поръчката. Като цяло не получих никакъв отговор от тях. Предлагам масово да пускаме фейк поръчки, да ги овътрим поне с куриерски такси

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *